Malmö iff iff

Premiären mot de små bebisblå närmar sig!
Någon speciell ÄSk-samling blir det inte, men vi är däremot en del som kommer vara på Harry’s (Södergatan 14), alltså puben som Supporterklubben har reserverat.

Man har kunnat beställa biljetter till bortasektionen på ticnet, men för er som inte har gjort detta så öppnar Stadion spärrarna 18.15.
Harry’s öppnar troligen vid 15.00.

Nu skall vi krossa dom, både på plan och läktarn! Ännu en gång.

En tillfällig lösning

Hej Skåneänglar!

Som ni säkert redan märkt så blev ”.anglarna.se” hackat för ett bra tag sedan, och sedan dess har vi haft problem och vår hemsida har legat nere. Denna bloggsida är en tillfällig lösning tills vi är klara med vår nya hemsida, men till dess får alltså denna ”blogg-look” fungera i och med att den Allsvenska premiären närmar sig med stormsteg och naturligtvis därmed också våra resor.

Vi har en maillista som vi ibland skickar ut information till och vi sände för ett tag sedan ut ett mail till er angående hemmapremiären mot Örebro. Om du saknar detta mail så har vi inte din email-adress.
Så alla nya skåneänglar: skicka er adress till oss på skane@anglarna.se så lägger vi till dig. Då kan du vara säker på att du inte missar någon viktig information!

Mail

För att vara på den säkra sidan
Om ni skickat mail till oss på skane@anglarna.se men inte fått något svar så kan ni skicka till anglarnaskane@hotmail.com istället.

Hemmapremiär 6/4!

All tyngd på premiären mot Malmö FF, men det är hög tid att skriva in ”Mot Göteborg” i kalendern under söndagen den 6 april och börja ställa in eventuella resor, dejter, dop osv. som kan komma i vägen för denna dag.
Det är nämligen då vi ska bege oss till Göteborg och hemmapremiären – och kanske till en av säsongens viktigaste matcher. Det är då vi alla änglar sätter standarden för hela 2008, både sportsligt och publikt.
Det krävs en j*vligt bra anledning om man inte är på Ullevi och stöttar Blåvitt, med andra ord.

Om det blir minibuss eller tåg i premiärresan är inte bestämt ännu, det beror helt och hållet på er.
Vi har kollat över en tågresa och det finns en hyfsat billig, men lite knepig, lösning; I och med att det är ett tag tills den 6 april så ligger tågbiljetterna fortfarande på ett schyst pris t/r.

Till Göteborg: 09.08
Till Skåne: 19.40

Dagens priser (kan och kommer nog ändras):
Malmö – Göteborg t/r 2 klass
över 26 år: 370:-
under 26 år: 315:-

Helsingborg – Göteborg t/r 2 klass
över 26 år: 315:-
under 26 år: 270:-

Om vi köper tågbiljetterna inom en snar framtid så kommer vi tjäna väldigt mycket på det, priserna blir dyrare ju närmare datumet vi kommer och ju fler som bokar.
Därför är det smartast om vi köper biljetterna samtidigt, annars kanske priset hinner stiga.
Om vi får in ditt namn och mobilnummer så bokar vi biljetten till dig och du får tillbaka bokningsnummer så att du sedan kan betala direkt och hämta ut biljetten vid ett ATG-ombud.
(Tåg är att rekommendera då det är det bekvämaste alternativet.)
Men vi måste alltså skynda oss. Det är upp till er!

Skicka därför in snarast hur många biljetter ni vill ha, ålder (!) och vart ifrån i Skåne ni helst vill åka (Malmö, Lund, Helsingborg).
 
Det första mailet ni skickar är inte bindande, i och med att priserna inte är helt fastställda ännu. Ni kommer bli kontaktade om de absolut fastställda priserna då bokningsdagen är framme. Då får ni godkänna och sedan beställer vi. Så håll koll.
Om tåget inte löser sig tar vi minibuss (ca 300:-/st) som vanligt; så skriv ner namn, kontaktuppgifter och om du kan tänka dig vara chaufför också. Skicka in uppgifterna direkt till
skane@anglarna.se .

WordPress Themes