Resa till hemmapremiären 7/4-2013

Vi kommer att anordna en resa till hemmapremiären mot Brommapojkarna den 7:e april (en söndag). Från och med den 31:a mars är anmälan bindande ifall resan blir av. Ju tidigare ni anmäler er desto bättre eftersom vi då vet hur många bussar vi behöver. Priset för resan tur och retur kommer hamna på ungefär 200-300 kronor per person. Matchbiljett får man köpa på egen hand.

Bussen/bussarna kommer att avgå från Malmö eller Lund och eventuellt också stanna i Helsingborg och plocka upp folk.
Vi kommer lämna Lund/Malmö vid ca 09:00 på söndagsmorgonen och då är vi framme i Göteborg minst 2 timmar innan matchstart för att ladda upp gemensamt eller individuellt i staden före avspark. Efter matchen är det återsamling cirka 1 timme efter matchens slut (18:00 ungefär). Bussen kommer hem till Lund/Malmö igen vid senast 22:00 på kvällen.

Anmälan måste vara inkommen före den 5/4 och som tidigare nämnt så är alla anmälningar som ligger inne och inte avbokats bindande efter 31/3.

För att anmäla sig ska ni skicka in en anmälan som innehåller: Namn, mobilnummer och vilken ort ni bor på/ vill bli upphämtade på helst samt att ni vill anmäla er intresse till resan. Detta skickas in till: skane@anglarna.se

En för alla, alla för blåvitt!

WordPress Themes