Inför premiären mot BK Häcken

Nu är det inte långt kvar tills dess att Allsvenskan ska dra igång igen. Med mindre än en vecka kvar börjar det dra ihop sig och man känner hur saker och ting blir allt svårare att fokusera på, då ens tankar fokuserar på söndag. En söndag som mångt om mycket kommer lägga grunden till om vi är med i år eller ej. Jag vet att det är väldigt stora växlar att dra av en match, men jag tror frågan är väldigt central. Får vi se IFK Göteborg uppträda som ett lag som kan ta sig upp i toppen eller kommer vi se en match så som mot Kalmar sist i cupen? Jag tror och hoppas på att matchen mot Kalmar i cupen var den traditionella ”första” matchen för året och att vi nu kan ta oss samman och verkligen visa häcken att vi inte ska ge dem minsta lilla utrymme. Vi ska visa hela Sverige att vi kommer vara att räkna med i år, vi ska visa att vi är ett lag som arbetar tillsammans och för att vinna alla matcher vi spelar. Anledningen till att jag nämner att vi måste visa att vi vill vinna i alla matcher beror på att jag förra året inte upplevde den inställningen hos alla våra spelare, tyvärr! Spelar man för IFK Göteborg ska man göra allt för att vinna!

Dagens höjdpunkt var självklart att vi fått klart med Adam Johansson, (Välkommen hem!) och han kan betyda oerhört mycket i en av världens jämnaste ligor; Allsvenskan. Adam bidrar med rutin och kvaliteter vilket nästan gör honom självskriven i truppen från dag ett.

Vi från Änglarna Skåne kommer inte kunna ordna någon resa till matchen mot Häcken eftersom intresset, tyvärr, var för lågt. Däremot kommer jag och några till från gruppen att befinna oss på Ullevi ändå för att bevittna premiären. Det är tid till att börja spekulera i en kommande startelva, vad tror ni om denna startelva?

————————–Alvbåge———————–

Dyre———Kjetill———–Bjärs————-Adam

—————————Jacob————————-

Sobra——————Haglund——————-Emil

——————-Hysén———-DMK(Sam)———

WordPress Themes