IFK mot Europa

IFK Göteborg spelar på onsdag match mot Helsingborgs IF på Olympia i Helsingborg. En match som är ett steg på vägen mot Europaspel för Blåvitt. Vid vinst avancerar IFK till semifinal i Svenska Cupen, ytterligare ett steg närmre Europa.

Säsongen 1986-87 gick IFK Göteborg till semifinal i Europacupen, den största Europeiska klubblagsturneringen på den tiden. Efter 3-0 hemma mot Barcelona i det första mötet förlorade man med 0-3 borta och åkte sedan ut på straffar.

Nu vill vi självklart att Blåvitt ska nå lika långt, även om det kanske inte är troligt att det sker inom de närmsta åren så vill vi självklart se IFK Göteborg i de största turneringarna i Europa. Champions League och Europa League vill vi se IFK Göteborg spela i!

Därför uppmanar Änglarna Skåne alla supportrar som stöttar IFK Göteborg att försöka ta sig till Helsingborg, trots den tidiga avsparkstiden, och stötta vårt lag till avancemang i Svenska Cupen.

Målet är såklart att redan till hösten kunna följa Blåvitt på vägen mot Europa och kanske till och med den finaste av klubblagsturneringar i Europa; Champions League. Att se Blåvitt hemma på Ullevi möta Manchester United, Milan eller Real Madrid i tävlingsmatcher, hur fantastiskt hade inte det varit? Kom därför till Olympia den 3/4 klockan 18:00 och hjälp vårt älskade IFK Göteborg att ta sig till semifinal i Svenska Cupen!

Vill ni däremot redan nu få chansen att se Champions League finalen? Då kan ni delta i en tävling där man kan vinna biljetter till finalen som spelas på, Wembley i London!

WordPress Themes