Härligt premiärvinst, nu fortsätter vi mot ytterligare framgångar

I söndags var det äntligen dags för det som vi alla väntat så länge efter: Allsvensk premiär! I ett soligt Göteborg spelade vårt älskade Blåvitt mot Häcken. Stora Ullevi var spelplats och drygt 15 000 personer var på plats – de flesta IFK:are. Stämningen av förväntansfull och laddad och vi i den enorma klacken gjorde stundtals väldigt bra ifrån oss. Även om Änglarna Skåne inte anordnat någon gemensam resa upp kunde man skymta en hel del ansikten från Änglar i Skåne. Matchen slutade som ni alla vet 3-0 till Blåvitt och inte nog med att vi fick 3 poäng att glädja oss åt. Vi fick dessutom se en blåvit försvarsmur och en talang som gjorde Allsvensk debut; på allra bästa sätt! Sam Larsson spelade fram till både Jakobs och Bjärsas mål och satte sen själv 0-3 efter en snygg dragning och ett näst intill perfekt avslut. 3 härligt blåvita poäng alltså som förhoppningsvis är starten på något bra, något fantastiskt bra!

På onsdag (imorgon) klockan 18:00 är det dags för kvartsfinal i Svenska Cupen mot ett av lagen vi delar en Allsvenska serieledningen med: Helsingborgs IF. Änglarna Skåne kommer vara på plats både på Olympia 18:00 och på Harrys innan matchen (16:00). Första halvlek blir det en tyst protest mot den tidiga avsparkstiden och sen när HIF-klacken kommer till andra halvlek kör vi på precis lika bra som vi brukar i Blåvitt-klacken!

På söndag är det dessutom dags för hemmapremiär. 15:00 på Gamla Ullevi tar vi emot BP. Änglarna Skåne har anordnat en resa dit så jag hoppas att vi alla ses på Gamla på söndag! 3 poäng till ska tas och vi ska ta oss ytterligare ett steg mot en topplacering och förhoppningsvis ett i guld i Allsvenskan 2013!

En för alla, alla för Blåvitt! Vi ses på söndag! 

WordPress Themes