Framåt kamrater, mot 3 poäng!

Efter förlusten mot Östers IF borta i Växjö, och cup-guldet i Solna söndagen innan, är det svårt att veta hur bra IFK Göteborg kommer att bli i år. Vi inledde stålande jämfört med förra året och har tagit bra med poäng inför uppehållet, som är innan matchen mot Djurgården den 17 juni. För första gången på länge känns det som att vi fortfarande har en chans till att få vara med i ”topp-striden” när sommaren börjar. Åren innan har vi varit avhängda redan nu och säsongen har i praktiken varit över. Matchen mot Djurgården är en match som måste vinnas, annars finns det en stor risk att Helsingborg drar ifrån i toppen. Detta har vi inte råd med, speciellt inte med tanke på hur vårt spel i vissa matcher har sett ut. Djurgården kommer att komma 100% taggade in till matchen efter förlusten på Friends och vi kommer att behöva ladda om batterierna helt och hållet för att kunna vinna. Mot Öster sist var det en totalt urladdning och ett oerhört svagt resultat. Vi får hoppas att Bjärsmyr och Tobbe äter någon mirakelmedicin och är med mot Djurgården, annars finns det en stor risk för ytterligare en förlust. Vi minns alla hur det såg ut förra året, innan Bjärsmyr anslöt till truppen, inga glada minnen direkt. Hur tror ni matchen mot Djurgården slutar? jag själv brukar aldrig tippa matcher med IFK Göteborg på grund av kärleken till laget. Men ni andra? Jag vet även att en del i Änglarna Skåne allt brukar tippa matcher, så en kvalificerad gissning är på 3-1 till kamraterna.

WordPress Themes