Änglarna Skåne anordnar bussresa till årets sista bortamatch

Söndagen den 27/10 spelar IFK Göteborg borta mot Mjällby i en viktig match nu i slutstriden. Både Europaplats och eventuellt ett SM-guld står på spel. Änglarna Skåne anordnar en bussresa dit. Ett bussbolag är kontaktat och en preliminärbokning på en 35-mannabuss är nu lagd. Åk med till Strandvallen i Hällevik du med!

Bussen kommer att gå tur och retur från Malmö Central med mellanstopp i Kristianstad (info om upphämtningsplats kommer) där det finns möjlighet att hoppa på bussen.

Bussen kommer att avgå från Malmö C klockan 10:00 och stanna i Kristianstad ungefär vid 11:30. Bussen beräknas vara framme vid Strandvallen senast 12:30. Det finns alltså gott om tid för att gå på pubsamling innan matchen börjar.

Bussen går hem, samma väg som den kom, strax efter att matchen tagit slut.

Priset för resan är 250 kronor tur och retur från Malmö. Hoppar man på i Kristianstad är priset 200 kronor tur och retur.

Anmälan betalas in på följande konto: Bank: Sparbanken Öresund. Clearing: 9300. Kontonummer: 3.617.218-7. Märk betalningen med namn och med platsen ni kommer åka med ifrån.

(Kom ihåg att det ibland tar minst en bankdag innan pengarna kommer in, så anmäl er helst med marginal.)

Anmälan är bindande och pengar kommer inte återbetalas. Eventuellt överskott kommer att gå till Änglarna Skånes kassa som i framtiden kommer att användas till flagg- eller banderolltillverkning, resor eller liknande.

Sista anmälningsdatum är på söndag (20/10) klockan 23:59. Vi lämnar besked på måndag kväll i Änglarna Skånes Facebookgrupp om en vecka med besked ifall tillräckligt många anmälningar kommit in eller inte. Blir inte resan av på grund av för få anmälda kommer pengarna betalas tillbaka. Men vi vill ju att resan ska bli av. Så: Anmäl er nu!

Notera:

1. Det finns en möjlighet att a4lkohol kommer att finnas på bussen. Därför: Om du är under 18, skicka ett mail med en målsmans godkännande om resan till skane@anglarna.se.

2. Matchbiljett köpes på egen hand.

Väl mött!

/Resegruppen, Änglarna Skåne

WordPress Themes